Nyhedsbrev

Vi har udsendt nyhedsbreve siden sommeren 2007. Nyhedsbrevene, der har fået stor ros, er inspirerende og indeholder viden, der er relevant for alle med interesse for fotografering. Skriv dit navn og din e-mailadresse i felterne herunder, og så vil du helt automatisk høre fra os, når der sker spændende nyt. 

Tilmeld nyhedsbrevet

Name
Email

Afmeld nyhedsbrevet

Email

 
Hvad indeholder nyhedsbreve fra TTF?
Vores nyhedsbreve er et spændende tilbud til alle fotointeresserede. Hver gang vi kommer tilbage fra en opgave, samler vi de bedste billeder og tager noter om, hvordan de blev lavet. Når vi mener, at vi har tilstrækkeligt med nye informationer, sender vi et nyhedsbrev ud til alle på listen. Den slags viden er guld værd, hvis man ønsker at blive en bedre fotograf. Det fototekniske indhold i vores nyhedsbreve varierer fra gang til gang, men der vil være noget nyt at hente hver gang.

Hvor mange nyhedsbreve kommer der?
Nyhedsbrevene bliver produceret ud fra princippet 'lidt, men godt'. De udkommer med jævne mellemrum (cirka 2-4 gange om året), men kun når vi har relevante informationer. Vi bombarderer med andre ord ikke vores abonnenter med ubrugelig information. Nyhedsbrevene kan foruden ovenstående indeholde information om kommende fotoworkshops, foredrag, nyt om kameraudstyr, nyligt publicerede bøger og relevant information om opdateringer på www.ttf.dk.
 
TTF respekterer din privatsfære. Vi og vores leverandører overholder alle lovbestemmelser om beskyttelse af data. De personlige data, dvs. din e-mailadresse, som TTF registrerer i forbindelse med tilmelding af dette nyhedsbrev vil blive behandlet fortroligt og kun blive brugt i forbindelse med denne service. Vi videregiver ikke din e-mailadresse til tredjepart. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet, hvis det ikke lever op til dine forventninger.

© copyright 2001-2018 Tybjerg Tekst & Foto