Læs hvert ord i denne tekst

Den tekst, der fanger dig, og som du læser fra ende til anden, er vellykket. At skrive en god tekst kræver lige dele talent og hårdt arbejde. TTF bruger erfaringer fra litteraturens verden, journalistik og undervisning i dansk sprog og kommunikation, når vi arbejder med tekster.

Ord, ord, ord. Overalt dukker trykte ord op i bøger, brochurer, magasiner, aviser, TV og på computeren. Altid i skarp konkurrence med fængende fotos, lyden af ord og tonerne fra musik. Tiden til fordybelsen i ord er blevet mindre, og flertallet skimmer hurtigt ned over teksten.

 

 

Vi skriver selv som journalister og forfattere, og vi redigerer andres tekster. Altid med målgruppen for øje. Vi ser teksten i den store sammenhæng og kan tilrettelægge en hel kommunikationsproces fra ide, udformning og gennemtrængning i medierne.

 

For TTF har den force, at samtidig med, at vi skriver teksten, ved vi, hvordan foto og tekst skal supplere hinanden. Hele pakken leveres af samme virksomhed, og vore kunder har ofte tilkendegivet, at dette er en stor fordel.

 

Vi håber, at du har læst med hertil, for i så tilfælde var introteksten en succes.

 

Fandt du denne side interessant? Skriv dig op til vores inspirerende nyhedsbrev, hvis du ønsker helt automatisk at modtage lignende informationer i fremtiden. 

© copyright 2001-2018 Tybjerg Tekst & Foto