Man bliver ikke en god fotograf af at eje professionelt udstyr, men godt udstyr er en god hjælp på jagten efter perfekte billeder. Vi modtager mange spørgsmål om hvilket udstyr, vi anvender, og hvis du hører til de nysgerrige, er du nu kommet til rette sted. 

Vi anvender et helt hav af forskelligartet fotografisk udstyr til produktionen af vores billeder. I denne sektion kan du læse mere om vores: 

 

Du har mulighed for at læse om, hvorfor vi anvender netop dette udstyr, og du har mulighed for at se billedeksempler taget med de mange forskellige dele. Der er ikke tale om grundige tests, men blot vores mening om udstyret suppleret af en lille forklaring på, hvorfor vi anvender de enkelte typer. Ved hvert stykke udstyr finder du links til mere tekniske tests, hvis sådanne findes.

Glem ikke at besøge vores gratis online fotoskole, hvis du vil have gode råd om, hvordan du anvender dit udstyr optimalt. Hvis du vil se med egne øjne, hvordan vi anvender vores udstyr, er det en god ide at deltage i en af vores populære fotoworkshops.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du automatisk vil modtage information, når vi har afprøvet nyt udstyr.

© copyright 2001-2018 Tybjerg Tekst & Foto