Det mener vores kunder

Herunder har du mulighed for at læse en række udtalelser fra kunder, som TTF har løst opgaver for. Vi samler på tilfredse kunder og sætter derfor stor pris på nedenstående kommentarer:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER, hvis du ønsker at følge med i, hvad vores kunder mener om os i fremtiden.

Svend Erik Nørklit, Country Manager, Nikon:

"Ud over at være en dygtig og alsidig fotograf med en meget bred erfaring, er Casper Tybjerg også utroligt fængslende, når han fortæller om sine fotooplevelser. Det er den inspiration vi gerne vil dele med flest mulige. Blandt andet derfor har vi bedt Casper om at være Nikons ambassadør i Danmark."

 

Lilja Hardt, redaktør, Gyldendal:

"Det er en fornøjelse at arbejde sammen med TTF, der på professionel vis altid leverer materiale i høj kvalitet og til aftalt deadline. Man kan være sikker på at få billeder, der har karakter og er ud over det sædvanlige."

 

Carsten Ehlers Thomsen, miljøchef, Storebælt Holding A/S:

"TTF leverer det bedste. Deres billeder er ganske enkelt fantastiske, hvad angår valg af motiver og kvalitet. I arbejdsprocessen mødte vi en dybt engageret samarbejdspartner, som velvilligt producerede billeder på alle tider af døgnet. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med TTF."

 

Per Fløng, cand. scient. og vært på TV2 Vejret:

"Jeg har haft privilegiet af at arbejde sammen med Casper Tybjerg fra TTF et par gange. Det er en fornøjelse. Casper gør sig mange tanker om, hvad det skaber et interessant og godt billede. Han er en meget intelligent fotograf, så ud over at skabe perfekte billeder, har jeg oplevet, at Casper er meget dygtig til at formulere sig og til at formidle det fotografiske univers. Caspers billeder bliver hængende på nethinden, og han fungerer ganske enkelt godt på TV."

 

Inge-Louise Linderoth Lolck, marketingsansvarlig hos Energi Danmark:

"Det er en krævende opgave at fotografere ”døde” ting som et kraftvarmeværk eller en elmast, så resultatet bliver interessant og vedkommende. Energi Danmark har valgt TTF til at varetage den opgave, det er at opbygge et arkiv med flere tusind billeder, fordi Casper Tybjerg er en alsidig fotograf med mange og spændende visioner om, hvad der er et godt billede. Casper lever et hundrede procent op til vores forventninger og har leveret et varieret og meget flot billedmateriale, som kommer til at optræde i vores markedsføringsmaterialer og på vores hjemmeside i mange år fremover."

 

Søren Sattrup, Forlagschef, Politikens Forlag:

"Professionalisme, pionerånd, nysgerrighed og energi. Så kortfattet kan man klassificere Casper Tybjerg's fotografi. Han har altid et venligt glimt i øjet og er derfor alle tiders ambassadør for vores virksomhed, når han er på opgave i felten."

 

Stig Åvall Severinsen, verdensmester i fridykning:

"Som idrætsudøver ved jeg, hvor vigtigt det er at have øje for detaljen i det, man laver. Kun et skarpt overblik kan skabe optimale resultater. Det er derfor en sand fornøjelse at arbejde sammen med TTF. En seriøs og kompromisløs professionalisme, blandet med plads til det spontane, gør, at deres billeder ikke kun er gode - de er fremragende. Der ligger en dybere forståelse bag hvert enkelt motiv end blot et tilfældigt knips på udløseren."

 

Palle Nielsen, Administrerende Direktør, JYFO amba og CLICK:

"Nærhed, alsidighed, oprigtighed, energi og entusiasme fangede straks vores opmærksomhed ved første introduktion til TTF. Disse forventninger er til fulde blevet indfriet og vi glæder os dagligt over den strøm af kvalitetsmateriale, der leveres. En inspirerende fortælling i billeder der hver dag nydes af vore mange butikskunder, butiksejere og personale. TTF er en spændende sparringspartner og en sand fotonøjelse at samarbejde med."

 

Tommy Heisz, redaktør på rejseportalen Turengaartil.dk:

Ud over at være garant for billeder af meget høj teknisk kvalitet har Casper Tybjerg en formidabel evne til at bringe liv og autenticitet frem i motiverne. Han hjælper os med at bringe verden tættere på vores læsere."

 

Nikolaj Witte, chefredaktør, Adventure World

"TTF er leveringsdygtig i topklasse inspirations- og anvendelighedsartikler indenfor rejse- og reportagegenren. Virksomheden har i høj grad været med til at gøre Adventure World til Danmarks stærkeste magasin på området."

 

Else Brask, kommunikationschef, Kattegatcentret:

"Kattegatcentrets opgave til TTF lød i sin enkelhed: 'Vi vil gerne have meget rene billeder af hajerne med god øjenkontakt.' Når man arbejder med levende dyr, kræver det stor tålmodighed af fotografen. Særligt krævende bliver det med hajer, som ikke sådan er til at få til at adlyde. Samtidig er en fotoopgave i Kattegatcentres hajtank omgærdet af en vis fare. Det er afgørende at kende til hajernes adfærd og vide hvad man er oppe imod. Med Caspers baggrund indenfor biologi og dykning samt hans fotografiske færdigheder lykkedes opgaven til fulde. Jeg synes, det er fantastisk at se resultatet. Man ser tydeligt hajernes øjne træde frem og føler, at man næsten kan høre, hvad de tænker."

 

Conny-Louise Pedersen, informationschef, HORESTA:

"TTF har en unik evne til at bringe liv og stoflighed i deres billeder. Produkterne bliver altid leveret til tiden, og hver gang vi har givet TTF en opgave, er vi blevet løbende informereret om processen på redaktionen. Casper Tybjerg har været med til at give vores magasin et visuelt kvalitetsløft."

 

Martin Christensen, Direktør, Damatech:

"Jeg har i TTF fundet en sparringspartner som formår at lytte til og få mine visioner for min egen virksomhed frem i det lys, jeg gerne vil have. TTF får altid formet produkterne, så de fremstår med et meget professionelt udtryk i forhold til kundegruppen. Jeg kan til enhver tid anbefale samarbejdet med TTF."

 

Mona Konuralp, presseansvarlig, Innovasjon Norge:

"Samarbejdet med TTF har gennem de sidste fem år bidraget til at udbrede kendskabet til Norge som ferieland på det danske marked. TTF har produceret pressemeddelelser, rejsereportager og billeder - altid leveret i god tid. TTF's høje, faglige kompetence kombineret med deres entusiasme for opgaverne har gjort samarbejdet til en fornøjelse."

 

Jesper Kjøller, chefredaktør, Undervandsmagasinet DYK:

"TTF har produceret alt fra små nyhedsindslag til bærende featureartikler og forsidebilleder for os. Virksomhedens fortællerglæde skinner igennem i samtlige af deres højkvalitets produkter, som altid bliver leveret før deadline. At TTF samtidig er professionelle til fingerspidserne gør dem til en fornøjelse at arbejde sammen med."

 

Anne-Mette Hjalager, Advance/1:

"TTF har altid et frisk syn på verden. Herfra kan man regne med at få sine forestillinger vendt på hovedet - på den konstruktive måde. At der også kan komme nye billeder på vanetænkningen, er et ekstra plus."

 

Søren Skyt, indehaver af S.N.S. Strik, Herning:

"At arbejde sammen med TTF er at få dybt professionel og venlig hjælp til at give ideer udtryk, som man end ikke vidste man havde. TTF's evne til at fortælle historier med billeder er uovertruffen og alle, der møder billederne, tvinges til at lytte opmærksomt til, hvad de har at fortælle."

 

Mads Friis, indehaver af Benniksgaard Hotel:

"Vi har ved flere lejligheder brugt TTF, da vi synes, at de har en forståelse og overblik til at sætte sig ind i vores virksomheds idekoncept. De præciserer vores tanker i ideer i både tekst og fotos af meget høj kvalitet. Jette Tybjerg har med sin sans for historie på formidabel vis kunnet udtrykke lige det, som Benniksgaard Hotel og dets personer står for. I kombination med 1. klasses fotos fra Casper Tybjerg har TTF betydet en stor tilgang af gæster. De vil altid være de første, vi ringer til."

© copyright 2001-2018 Tybjerg Tekst & Foto